Intresserad av att testa på taekwondo? 

Provträning

Om du inte redan bestämt dig för att börja träna Taekwondo erbjuder vi dig gratis provträning vid två tillfällen för att ta reda på om det är en träningsform för dig! Hör av dig till oss via formuläret under fliken "kontakt" så svarar vi så snart vi kan.

Grupp 1: Barn från 5-10år 

Grupp 2: Barn/ungdomar från 10-16år

Medlem

När du bestämt dig för att börja träna hos oss blir du medlem i föreningen genom att vi skriver in dig i vårt register samt att du betalar träningsavgiften. I träningsavgiften ingår medlemskap i JAS Taekwondo klubb samt försäkring i Folksam genom Svenska Taekwondoförbundet. 

Träningsavgift: 1300kr/termin

Villkor

Att vara medlem hos oss innebär att man accepterar och följer villkoren nedan.

Din ångerrätt
Man har rätt att ångra sitt medlemskap inom 1 dag och det sker skriftligen till soaresjacqueline95@gmail.com. Ett köpt medlemskap kommer inte återbetalas efter 1 dygn. Vi har 2 provträningar för att nya medlemmar ska kunna testa på träningarna innan de registrerar sig för hela träningsperioden. 

Skada/sjukdom
Om du är skadad eller sjuk och har ett giltigt intyg från läkare på att du ej kan delta i träningen kan medlemskapet frysas under max 12 månader dock ej betalas tillbaka. På intyget ska det tydligt stå angivet att du inte kan/har kunnat träna kampsport specifikt samt från vilket start- och slutdatum.

Schema ändringar 
Schema ändringar kan förekomma hela året. JAS Taekwondo ansvarar inte för hinder i eller begränsning av träningsmöjligheter som beror på omständighet utanför vår kontroll som tex pandemier, naturkatastrofer eller händelser som påverkar hela samhället. Alla inställda pass annonseras på hemsidan och sociala medier.

Foto policy
Du får gärna fotografera dig själv och din träning. Däremot får du inte fotografera andra utan deras tillåtelse. I omklädningsrum råder totalt fotoförbud. JAS Taekwondo kan i övervaknings eller marknadsförings syfte fritt fotografera och filma utövare och publicera detta. Om ni inte vill vara med på foto vänligen tala om detta via mejl till soaresjacqueline95@gmail.com.

Skäl för avstängning
JAS Taekwondo verkar för en välkomnande och god atmosfär och arbetar aktivt mot rasism, utanförskap och främlings fientlighet. Olämpligt uppförande som exempelvis aggressivt beteende, felaktigt användande av kampsport, hot mot medlemmar och tränare kan leda till avstängning. 

Regler

  • Hämtning och lämning sker vid entre.
  • Endast den som tränar får vistas i anläggningen.
  • Stanna hemma vid minsta symptom på sjukdom.
  • Har familjemedlem covid-19 ska man stanna hemma.