Stockholm Trophy 5 Maj

Lördagen den 5 maj arrangerar S-1 Taekwondo IF en tävling i Gustavsberg. Det vore roligt om så många som möjligt kan åka dit och titta och heja på de som ska tävla.

Plats: Ekvallens sporthall, Gustavsbergs centrum, Stockholm

Ta buss 474 från slussen.  Den går var 10 min och det tar ca 25 min att komma fram, Kliv av i Gustavsbergs centrum och följ skyltning till hallen, det tar ca 2 min att gå till hallen från bussen.

Det finns gott om parkeringsplatser som är gratis i anslutning till hallen. Det är viktigt att ni har P-skiva annars kan ni åka på böter.

Tävlingsstart: Kl: 10.00
Lunch: 13.00-14.00

Inträde: Gratis inträde för alla!

Information för de tävlande:

Invägning: 

Vi samlas på parkeringsplatsen vid fotbollsplanen och åker gemensamt. Bilarna åker 18.00 så se till att vara där i tid. Invägningen sker i hallen från 17.00-20.00. Se till att ni inte väger mer än ni ska innan invägningen.

Taekwondo pass och giltig legitimation är obligatoriskt vid invägningen. Ni som redan har taekwondo pass lämnar det till Jacqueline på torsdag, ni andra förbereder foto som ni tar med på fredagen.

Tävlingsdagen:

Alla tävlande ska vara på plats i hallen kl: 09.00. Vi försöker att sitta tillsammans under dagen. Ta gärna med något att äta. Kiosk finns i hallen.

Att ta med: WTF Dobok  (Dräkt), Bälte, Huvudskydd, Tandskydd (vit eller transparent), Kampväst, Armskydd, Suspensoar, Handskar, Ben & fotskydd, legitimation och vattenflaska.

Kom ihåg att skriva namn på era skydd så att ni inte av misstag tar varandras.

Var bestämda när ni sparkar och gör ert bästa! Lycka till!